De Nederlandse regering heeft op 24 juni aangekondigd dat per 1 juli alle sportaccommodaties weer open mogen en dat ook senioren onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstand meer hoeven te houden, waardoor het organiseren van wedstrijden dan weer mogelijk is.

In de praktijk houdt deze versoepeling in dat de bowlingsport weer actief kan worden beoefend, inclusief het organiseren van competities. Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het bowlen door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

 In het kort gelden de volgende veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen:

Reserveer jouw training
Om te kunnen trainen dien je de training te reserveren bij Dolfijn. Per 1 juli kan je trainen met BVT-korting. Stem dit wel s.v.p. telefonisch (tel: 013-2037138) af met Dolfijn. Online reserveren betekent namelijk trainen tegen het reguliere tarief.

Bestuursvergadering
Het bestuur komt 1 juli bij elkaar om lopende en nieuwe zaken te bespreken en om elkaar bij te praten over de aangekondigde versoepeling maatregelen voor de sport. Wat dit betekent voor de zomerleague en huisleagues zullen we dan bespreken, maar ook de nog te houden algemene ledenvergadering en contributie 2020-2021 zal dan aan bod komen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.