Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Vanaf donderdag 12 januari 2023 zullen we spelen op een nieuw oliepatroon, namelijk 2021 USBC Junior Gold Survivor (42ft). Dit oliepatroon is 1ft minder lang dan het vorige oliepatroon, maar (als goed is) nog steeds hoog scorend. 

Wij wensen alle spelers veel succes en hoge scores toe.

logo bvt2017Aan het begin van het seizoen zijn er afspraken gemaakt over het meespelen bij een ander team. Dit is met ingang van het seizoen 2022/23 niet meer mogelijk. We begrijpen dat spelers graag willen spelen op donderdagavond en als je dan toch reserve bent bij je eigen team, waarom dan niet meespelen bij een team dat niet compleet is? We zullen proberen dit hieronder uit te leggen.

In het verleden werd dit toegelaten, spelers konden invallen bij een incompleet team en de scores van de speler telden zelfs mee voor het eigen gemiddelde. Om een eerlijkere competitie te krijgen werd dit laatste op een gegeven moment afgeschaft om het meespelen bij een ander team te ontmoedigen. Tijdens de Corona periode kwam het ook regelmatig voor dat teams een avond niet compleet waren en werd het weer oogluikend toegestaan.

In navolging van The Pin Fighters zoekt team Split Happens ook een (reserve)speler. Ben je geïnteresseerd om dit team te komen versterken? Zo ja, neem dan contact op met dit team om verdere afspraken te maken over je inbreng.

Team The Pin Fighters zoekt een (reserve)speler. Ben je geïnteresseerd om dit team te komen versterken? Zo ja, neem dan contact op met dit team om verdere afspraken te maken over je inbreng.

Vanaf donderdag 10 november 2022 zullen we spelen op een nieuw oliepatroon, namelijk 2022 USBC Survivor Tournament (43ft). 

Wij wensen alle spelers veel succes en hoge scores toe.

Subcategorieën