Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij BVT
  

Vanaf zaterdag 5 september is er voor BVT-leden weer de mogelijkheid om gratis te trainen bij Dolfijn. Het bowlingcentrum stelt dan een aantal banen beschikbaar van 12.00u tot 14.00u. De zaterdagen waarop getraint kan worden zijn te vinden in de BVT-kalender op deze website.

In verband met de corona-maatregelen wordt een maximum van 4 spelers per baan aangehouden, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Reserveren is niet mogelijk. Zijn alle banen bezet dan zult u moeten wachten tot er een plekje vrijkomt.

Vanaf donderdag 4 juni is Dolfijn weer volledig geopend voor groepen tot maximaal 30 personen.

Vanwege deze beperkingen is in de middag de Goolfy minigolf geopend, en vanaf 18.00 uur kan er gebowld worden. Voor beide activiteiten moet gereserveerd worden. We verwachten dat vanaf 1 juli de beperking van 30 personen zal vervallen en wordt verruimd naar 100.

BVT zal echter tot 1 september geen leagues, trainingen of evenementen kunnen organiseren. Dat is nog steeds niet toegestaan. Leden kunnen wel op eigen initiatief een baan reserveren bij Dolfijn. Gezien de beperkte toegestane capaciteit van 30 personen is dat tegen het normale tarief. De BVT-korting is NIET van toepassing!

Omdat de 30-gasten-regel streng zal worden toegepast verzoeken wij onze leden om alleen met een reservering de bowling te bezoeken.

Sinds 1 december is de parkeergarage onder het pand van Dolfijn | the plays to be geopend. Gasten van Dolfijn kunnen van deze parkeergarage gebruik maken. De beheerder van de garage (niet Dolfijn) brengt € 2,00 per bezoek in rekening. Hiervoor kunt u maximaal 6 uur parkeren.

Parkeren langs de openbare weg blijft gewoon gratis!

Hoe werkt het?
Bij het inrijden van de parkeergarage komt er een uitrijkaartje uit de automaat en gaat het hek open. Bewaar dit kaartje goed want dit heeft u later nodig om de toegangsdeur naar de garage te openen. Als u weer naar huis gaat komt u in het halletje van de parkeergarage. Daar staan twee automaten: de rechter is om de toegangsdeur te openen met uw uitrijkaart, de linker om te betalen. Betalen kan alleen met een betaalpas. Als u uw uitrijkaart heeft betaald, stopt u het kaartje in de rechtse automaat om de deur naar de parkeergarage te openen. Neem het kaartje mee om het hek te openen om de garage uit te rijden. Wilt u tussentijds iets uit uw auto halen dan kunt u de rechter automaat gebruiken om de deur te openen, u hoeft dan niet eerst te betalen.

lanetalkSinds kort is het bowlen bij Dolfijn nog leuker geworden, dankzij de samenwerking met Lanetalk. Met Lanetalk kunt u niet alleen online de scores volgen, maar van de games worden ook alle gegevens bijgehouden. Later kunt u deze gegevens op uw gemak analyseren.

De lockers zijn voor het nog lopende seizoen, dus t/m 31 augustus 2018, gratis aangeboden door Dolfijn. Vanaf 1 september 2018 t/m 31 augustus 2019 vraagt Dolfijn voor een jaar 25 euro huur per locker, waarbij er een korting geldt indien je 2 of meer lockers op dezelfde naam wil huren. De kosten bedragen 15 euro voor iedere daaropvolgende locker.

Maakt u gebruik van een locker en wilt u het tegen betaling met een jaar verlengen of kosteloos de huurperiode beëindigen? Informeer bij de counter voor de verdere afhandeling.

Hetzelfde geldt als je nog geen gebruik maakt van een locker, maar daar interesse in hebt. Informeer bij de counter voor een locker en beschikbaarheid. Een locker kent de volgende afmeting: 45 cm breed, 45 cm hoog en 90 cm diep. Een locker is daarmee geschikt voor een 3-ballen roller.